cariere
Apply
for  innovation

Munca, profesionalismul si eforturile tuturor angajatilor noştri reprezintă un element esential în dezvoltarea companiei noastre si consolidarea pozitiei noastre în piata de profil. Ca urmare, suntem în căutare de oameni ambitiosi, profesionisti, inovatori, cu experienta și dorinta de afirmare, care sa impartaseasca valorile companiei noastre.

Paşii procesului de recrutare sunt următorii:
• Înregistrează-ţi profilul în baza noastră de date precizand departamentul in care ai dori sa lucrezi
• Persoana responsabilă de recrutare va evalua profilul tău şi posturile disponibile. Daca niciuna dintre pozitiile deschise nu corespunde profilului tau, vom pastra detaliile tale in baza noastra de date si te vom contacta in momentul in care devine disponibil un post in concordanta cu experienta ta.
• In momentul in care experienţa şi aptitudinile tale se potrivesc cu profilul pe care îl căutăm, vei fi invitat la un interviu

Formular de aplicație

Vă rugăm să vă exprimați opțiunea pentru a fi inclus(a) în baza de date de recrutare a societatii Solacium Pharma, prin bifarea opțiunii de mai jos. Vă informăm că procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară în desfăşurarea procesului de recrutare în scopul de a selecta candidatul ideal pentru fiecare post disponibil sau care va deveni disponibil în cadrul Solacium Pharma.

În cazul în care vă exprimați acordul prin bifarea căsuței „da” de mai jos, vom păstra datele dumneavoastră și veți putea fi contactat de către noi atunci când apar noi oportunități de angajare care se potrivesc experienței dumneavoastră.

Informațiile referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal în acest context sunt disponibile în cadrul politicii de confidențialitate ce poate fi accesată aici.


Acest consimțământ este acordat de bunăvoie și poate fi oricând revocat în scris și fără a fi necesar să oferiți o justificare, prin trimiterea unei solicitari, la următoarele coordonate: office@solacium.ro

În cazul în care nu doriți să vă exprimați acordul de mai sus, vă informăm că la încetarea procesului de recrutare pentru poziția pentru care ați aplicat, datele dumneavoastră vor fi șterse si prin urmare nu vor fi incluse în baza noastră de date în scop de recrutare. De asemenea, dacă utilizați opțiunea de retragere a consimțământului, începând cu acel moment datele dumneavoastră vor fi șterse din baza noastră de date în scop de recrutare

img_captcha
Marime maxima 10Mb ,tip fisiere: .pdf,.doc,.docx,.jpg,.jpeg,.gif
*Încarcă CV
Trimite aplicatia