Archives

Sideral Folic

BENEFICIILE FIERULUI SUCROSOMIAL® într-un preparat ușor de utilizat la copiii peste 4 ani

Sideral Active pulbere orodispersabilă

Compoziție:
Fier Sucrosomial® 14 mg/ plic,
Vitamina C 48 mg/ plic,
Acid folic 150 µg/ plic,
Vitamina B6 1 mg/ plic
Vitamina B12 2 µg/ plic,

FIERUL contribuie la funcția cognitivă normală, la metabolismul energetic normal, la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei, la funcționarea normală a sistemului imunitar și la reducerea oboselii și extenuării.

VITAMINA C crește absorbția fierului; contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, funcționarea normală a sistemului nervos, reducerea oboselii și protejarea celulelor organismului de efectele stresului oxidativ.

ACIDUL FOLIC contribuie la reducerea oboselii și extenuării, a bunei funcționări a hematopoiezei și funcționarea normală a sistemului imunitar.

VITAMINELE B6, B12 contribuie la menținerea sănătății psihice, metabolismul energetic normal, funcționarea normală a sistemului nervos și reducerea oboselii și extenuării.

Prospect Sideral Folic

Sideral® Forte

Sideral® Forte– Fier Sucrosomial® pentru adulti, acum și în Romania.
Concept revoluționar în terapia orală cu fier

Supliment alimentar

Sideral® Forte

ANEMIA -INAMICUL ASCUNS

RECOMANDARI:
Sideral® FORTE poate fi utilizat în orice situație în care aportul de fier din dietă este scăzut, în cazul în care necesarul de fier al organismului este mare (anemie feriprivă, pierderi acute sau cronice de sânge) sau în care absorbția intestinală a fierului este afectată.

COMPOZITIE:
Fier Sucrosomial® 30 mg/ capsulă
Vitamina C 70 mg/capsulă
Nu conține gluten.

Sideral® Forte este o sursă inovatoare de fier, cu biodisponibilitate crescută, sub forma unui complex Sucrosomial® de pirofosfat de fier. Tehnologia de încorporare a Fierului Sucrosomial® (Sideral® r.m.) crește toleranța gastrică deoarece fierul protejat în Sucrosome® nu vine în contact direct cu mucoasa gastrointestinală, în acest mod fiind evitate tulburările gastrointestinale care apar, de obicei, la administrarea suplimentelor cu fier, cum ar fi: gust metalic, arsuri gastrice, iritații intestinale, pigmentarea mucoaselor și colorarea scaunului.
Sideral® Forte poate fi administrat în orice situație în care este necesară suplimentarea cu fier, chiar și pe perioade îndelungate.

CUM SE ADMINISTREAZA:
1 capsulă pe zi, sau conform recomandării medicului, în orice moment al zilei.

PRECAUȚII:
A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente sau de intoleranță la proteinele din lapte. Produsul conține proteine din lapte.

ATENȚIONĂRI:
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul lunii menționate pe ambalaj. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

MOD DE ELIBERARE:
Fără prescripție medicală.

FORMA DE PREZENTARE:
cutie cu 20 capsule

CONDITII DE PASTRARE:

A se păstra la temperaturi sub 25°C la distanță de surse de căldură și ferit de lumina solară și umiditate. Termenul de valabilitate inscripționat pe ambalaj este valabil în cazul produsului sigilat și păstrat în condițiile specificate.

 

Prospect Sideral® Forte

Sideral picaturi pentru copii

Sideral picaturi pentru copii

Supliment alimentar

Sideral picaturi pentru copii – Fier Sucrosomial® pentru sugari si copii, acum si in Romania.

RECOMANDARI:

  • Profilaxia anemiei feriprive la sugari
  • Anemie feriprivă, deficit de fier

COMPOZITIE:
Fier Sucrosomial® 7 mg/ 1 ml (50% VNR)
Nu conține gluten.
Conține zahăr.

Fierul Sucrosomial® conținut în Sideral picaturi pentru copii este încorporat într-o membrană de fosfolipide care îl face mult mai ușor de absorbit la nivel intestinal. Tehnologia de încorporarea a Fierului Sucrosomial® crește toleranța gastrică deoarece fierul protejat în Sucrosome® nu vine în contact direct cu mucoasa gastrointestinală. În acest mod, toleranța gastrică este crescută și sunt evitate tulburările gastrointestinale care apar de obicei la administrarea suplimentelor cu fier.

Sideral picaturi pentru copii este un supliment alimentar cu Fier Sucrosomial® (Sideral® r.m.) recomandat pentru compensarea deficitelor nutritive ale copiilor sau în perioadele în care organismul copilului are o nevoie crescută de fier. Fierul contribuie la dezvoltarea cognitivă normală a copiilor. Fierul Sucrosomial® (Sideral® r.m.) conținut în Sideral picaturi pentru copii, trece nemodificat prin stomac și este absorbit direct la nivelul intestinului. În acest mod, toleranța gastrică este crescută și sunt evitate tulburările gastrointestinale care apar de obicei la administrarea suplimentelor cu fier.

CUM SE ADMINISTREAZA:
Mod de preparare: deschideți plicul și adăugați pulberea din plic peste lichidul din flacon. Închideți flaconul și agitați energic. Agitați flaconul înainte de fiecare utilizare.
Mod de utilizare: 10 picături pe zi (egal cu 1 ml soluție) sau după cum v-a recomandat medicul. Folosiți pipeta dozatoare din ambalajul produsului. Poate fi administrat direct în gura copilului sau divolvat în jumătate de pahar de apă sau în orice alt lichid la temperatura camerei.
Sideral picaturi pentru copii poate fi luat în orice moment al zilei. A se utiliza doar după reconstituire.

ATENTIONARI:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul lunii menționate pe ambalaj.
  • Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

PRECAUTII:

  • A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.
  • Contraindicat persoanelor alergice la proteine din lapte.
  • Fierul în exces poate fi fatal copiilor mici.

MOD DE ELIBERARE:
Fără prescripție medicală.

FORMA DE PREZENTARE:
Flacon 30 ml + 1 plic cu pulbere pentru soluție orală 1,9 g

CONDITII DE PASTRARE:
A se păstra la temperaturi sub 25°C la distanță de surse de căldură și ferit de lumina solară și umiditate.
A se păstra după reconstituire la temperatura de 4°- 8°C.
A se consuma în decurs de 1 lună de la reconstituire.

Prospect Sideral picaturi pentru copii

Sideral Active

Eficiența fierului Sucrosomial® într-un format cu utilizare rapidă!

Doze unice sub formă de pulbere orodispersabila

1 plic cu pulbere orodispersabila = 1 utilizare unică

COMPOZITIE:

Ingrediente Cantitate/1 plic VNR*
Fier 21,00 mg 150%
Vitamina C 70,00 mg 87,5%
Acid Folic 400,00 mcg 200%
Vitamina D3 10,00 mcg 200%
Vitamina B12 1,75 mcg 70%
Vitamina B6 1,00 mg 71,4%

Aceste produse sunt suplimente alimentare si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Prospect Sideral Active