SIDERAL® FORTE CU FIER SUCROSOMIAL®

Noutatea lunii august este SIDERAL® FORTE CU FIER SUCROSOMIAL®, un produs pentru pacientii diagnosticati cu anemie feripriva.

Acestia au posibilitatea de a incerca o noua terapie orala cu fier, o formula revolutionara si patentata, a carei eficienta a fost testata in 77 de studii clinice europene.

Prin aducerea in Romania a SIDERAL® FORTE, compania Solacium Pharma isi doreste sa ofere pacientilor romani sansa de a avea acces la un produs cu traditie si eficienta dovedita clinic de-a lungul celor 10 ani de existenta in Europa.

La 2 din 3 pacienti care au afectiuni gastrointestinale se constata  ineficienta terapiei cu preparate ce contin fier, din cauza absorbtiei ineficiente, dar si a inflamatiei mucoasei intestinale. Tratamentul acestor pacienti va fi injectabil, administrat intr-o unitate spitaliceasca.

Mai mult, tehnologia Sucrosomiala® care presupune invelirea moleculei de fier in doua straturi etanse si gastroreziste, permite trecerea nemodificata prin stomac a Fierului Sucrosomial® spre deosebire de celelalte produse cu fier. Aceasta gastrorezistenta extraordinara a produsului Sideral® Forte explica lipsa reactiilor adverse gastrointestinale, faptul ca nu interactioneaza cu alti nutrienti sau medicamente si faptul ca este eficient la doze si de trei ori mai mici fata de alte produse cu fier.

 

Sideral® Forte nu necesita precautii suplimentare de administrare si poate fi administrat in orice moment al zilei indiferent de orarul meselor. Nu pateaza dintii si nu coloreaza scaunele.

 

Produsul si-a dovedit eficienta in corectarea anemiei feriprive si in cazul pacientilor oncologici si a celor cu insuficienta renala cronica, studiile demonstrand ca Sideral® Forte are eficienta comparabila cu a fierului intravenous, dar beneficiind de facilitatea admnistrarii orale.

 

Prin tehnologia de ultima generatie pe care o contine, FIER SUCROSOMIAL® ofera specialistilor din domeniu dar si tuturor pacientilor care au nevoie de suplimentarea cu acest mineral esential, oportunitatea de a normaliza valorile hemoglobinei si feritinei in anemia feripriva, fara neplacerea reactiilor adverse gastrointestinale.