Despre noi

Viziune

Obiectivul SOLACIUM este de a ne situa in topul companiilor farmaceutice nationale, prin construirea unui parteneriat cu specialistii in sanatate in beneficiul pacientilor, consumatorilor, dar si angajatilor nostri. Acest parteneriat are la baza valoarea inovatiilor pe care le oferim, in scopul crearii unei vieti mai bune.

Misiune

Contribuim la imbunatatirea calitatii vietii si sanatatii oamenilor. In acest scop, punem in centrul strategiei noastre familia si oferim parintilor posibilitatea de a face cea mai buna alegere pentru sanatatea lor si a propriilor copii, adaptandu-ne optiunile terapeutice inovatoare nevoilor neacoperite ale populatiei locale.

Valori Solacium

Valorile asumate ne motiveaza sa ne desfasuram cu responsabilitate activitatea noastra zilnica si ne asigura succesul in satisfacerea asteptarilor pacientilor, consumatorilor si profesionistilor din sanatate. Tocmai de aceea, aceste valori au fost reunite in acronimul FAMILIE.

SPUNEM POVESTEA VIEȚII ÎMPREUNĂ

OFERIM ROMÂNILOR

PRODUSE EUROPENE LA PREȚURI ROMÂNEȘTI

Considerăm ca România are nevoie să facă pasul, acum, de la A TRATA la A PREVENI, iar acest lucru nu se poate face decât cu sprijinul specialiștilor în sănătate. De aceea, în decursul celor 6 ani, Solacium Pharma a dezvoltat cu medicii și farmaciștii parteneriate bazate pe onestitate, încredere și profesionalism și a înglobat experiența, recomandările și sugestiile acestora în strategia de dezvoltare a portofoliului de produse.

În prezent importăm și distribuim produse din Germania, Italia, Franța, Spania, Marea Britanie, Croația, Norvegia și Slovenia.

Mulțumim tuturor celor care își exprimă aprecierea achizitionând produsele noastre, motivându-ne astfel să continuăm să investim în inovație