despre noi
Innovation
for  health

Compania Solacium Pharma fost achizitionata de catre grupul Zentiva in anul 2019. Grupul Zentiva, unul dintre cei mai importanţi producători de medicamente generice din Europa, deține în România companiile Zentiva Romania, Solacium Pharma, Labormed Pharma Trading (ex Alvogen Romania) și Labormed Pharma.

Prin cele două fabrici din București (fabrica Zentiva și fabrica Labormed), Zentiva și-a consolidat impactul și contribuția în piața farmaceutică locală. Fabrica Zentiva funcționează neîntrerupt de la inaugurarea sa din 1962 iar fabrica Labormed este una dintre cele mai moderne unități de producție a medicamentelor solide orale din România, rezultatul primei investiții greenfield din industria farmaceutică din țara noastră.

În prezent, grupul de companii Zentiva în România sunt numărul 1 în volume și numărul 3 în valoare pe piața totală (medicamente cu si fără prescripție)iar în piața de medicamente generice numărul 1 și în volume și în valoare (medicamente cu prescripție, generice). 1 din 4 medicamente generice vândute în farmacii face parte din portofoliul companiilor Zentiva (medicamente cu prescriptie, generice) iar 40% dintre medicamentele generice utilizate în spitale aparțin Grupului Zentiva (medicamente cu precriptie, generice)

* Sursa IQVIA Martie 2020-Februarie 2021, date sell-in si sell-out intrari si ieșiri din farmacii

Portofoliul Zentiva este complex și extins, acoperind arii terapeutice precum cardiologie, gastroenterologie, hematologie, oncologie, urologie, pneumologie, reumatologie și tratamentul durerii.

Crezul companiei este “Sănătatea este un drept, nu un privilegiu”. Pentru aceasta, cei peste 1300 de angajați din România ai grupului lucrează zi de zi, în parteneriat cu medicii, farmaciștii și autoritățile pentru a asigura soluțiile de care depind milioane de pacienți din România și numai, de a crește accesul lor la tratamente moderne și accesibile.

Viziune

Obiectivul SOLACIUM PHARMA este de a ne situa in topul companiilor farmaceutice nationale, prin construirea unui parteneriat cu specialistii in sanatate in beneficiul pacientilor, consumatorilor, dar si angajatilor nostri. Acest parteneriat are la baza valoarea inovatiilor pe care le oferim, in scopul crearii unei vieti mai bune.

Misiune

Misiunea Solacium Pharma este de a contribui la imbunatatirea calitatii vietii si sanatatii oamenilor. In acest scop, punem in centrul strategiei noastre familia si oferim parintilor posibilitatea de a face cea mai buna alegere pentru sanatatea lor si a propriilor copii, adaptandu-ne optiunile terapeutice inovatoare nevoilor neacoperite ale populatiei locale.
Valori Solacium
Valorile asumate ne motiveaza sa ne desfasuram cu responsabilitate activitatea noastra zilnica si ne asigura succesul in satisfacerea asteptarilor pacientilor, consumatorilor si profesionistilor din sanatate. Tocmai de aceea, aceste valori au fost reunite in acronimul FAMILIE.
SPUNEM POVESTEA VIEȚII ÎMPREUNĂ
video wrapper

Înțelegem oboseala și temerile, nevoia de informații, de a gasi soluții rapide care să asigure confortul, liniștea și siguranța familiei. De aceea ascultăm, adaptăm și incorporăm feedback-ul consumatorilor noștri oferindu-vă posibilitatea de a face cea mai bună alegere pentru sănătatea voastră și a copiilor voștri, adaptându-ne opțiunile terapeutice inovatoare nevoilor neacoperite ale populației locale.

Ne preocupă comunicarea permanentă cu dumneavoastră pentru că ne dorim construirea unei relatii bazate pe încredere, de aceea vă invităm să ne împărtășiți oricând părerea voastră despre produsele Solacium.

Vă reamintim că produsele noastre inovatoare din GAMA Infant Uno vă ofera remedii eficiente pentru bebeluși și copii, în timp ce pentru dumneavoastră, părinti și bunici, vă oferim beneficiile GAMEI de produse pentru RĂCEALĂ ȘI GRIPĂ și GAMEI Uno.

Și uite așa de la mic la mare, tratând ba o raceala, ba un nasuc înfundat, ba o durere de cap, ba niște colici, an de an spunem povestea vieții împreună.

OFERIM ROMÂNILOR
PRODUSE EUROPENE LA PREȚURI ROMÂNEȘTI

Considerăm ca România are nevoie să facă pasul, acum, de la A TRATA la A PREVENI, iar acest lucru nu se poate face decât cu sprijinul specialiștilor în sănătate. De aceea, în decursul celor 6 ani, Solacium Pharma a dezvoltat cu medicii și farmaciștii parteneriate bazate pe onestitate, încredere și profesionalism și a înglobat experiența, recomandările și sugestiile acestora în strategia de dezvoltare a portofoliului de produse.

În prezent importăm și distribuim produse din Germania, Italia, Franța, Spania, Marea Britanie, Croația, Norvegia și Slovenia.

Mulțumim tuturor celor care își exprimă aprecierea achizitionând produsele noastre, motivându-ne astfel să continuăm să investim în inovație.

Românii sunt cetățeni europeni si respecta politica, legislația și reglementările Uniunii Europene. Consideram că românii trebuie să se bucure de aceleasi beneficii ca și cetatenii europeni.
Ca urmare, Solacium Pharma vă oferă alternativa locală la prezența companiilor internaționale. De 6 ani investim în inovație: investigăm, cercetăm, negociem și aducem formule noi, forme noi de ambalare și game integrate de produse. Am avut curajul de a pătrunde pe piete mature și maturitatea de a deschide piețe de nișă, din dorința de a vă oferi produse de calitate la prețuri oneste.
video wrapper SPANIA MAREA
BRITANIE
FRANTA GERMANIA NORVEGIA DANEMARCA SLOVENIA POLONIA CROATIA ITALIA ROMANIA
PRODUSE IN ROMANIA
PRODUSE IN SPANIA
PRODUSE IN MAREA BRITANIE
PRODUSE IN FRANTA
PRODUSE IN CROATIA
PRODUSE IN POLONIA
SOLACIUM PHARMA
DEZVOLTĂ PARTENERIATE CU SPECIALIȘTII ÎN SĂNĂTATE
DATE TRANSFER VALOARE
În conformitate cu Legea nr. 95/2006 și Ordinul Ministrului Sănătății nr. 194/2015, datele Solacium privind transferurile de valoare către profesioniștii și organizațiile din domeniul medical publicate pe website-ul ANMDM (Agenția Națională a medicamentului și dispozitivelor medicale) se pot accesa:
Părerea și recomandările medicilor și farmaciștilor despre un produs primează pentru orice pacient și consumator, și este firesc să fie așa, pentru că "Sanatatea este bunul cel mai de preț și cel mai ușor de pierdut" (R. Angier). În acest scop colaborăm permanent cu profesioniștii din sănătate, îi informăm, discutăm, ascultăm, cerem păreri și sugestii, ne adaptăm și dezvoltăm remedii terapeutice care să răspundă cel mai bine nevoilor și asteptărilor pacienților și consumatorilor. Astfel, am construit parteneriate bazate pe încredere și onestitate cu societați medicale, medici și farmaciști în beneficiul pacienților.